Lexus In Business

Utmärkt bränsleekonomi, god prestanda, klimatsmart och högsta kvalitet. Alla goda anledningar att köra en Lexus i tjänsten. Men det är inte dessa ytligheter som får dig att stanna kvar som Lexus-ägare.

Det som får dig att sitta kvar i din Lexus är att du har vant dig vid en ny standard. En standard som säger att service ska vara lika fläckfri som proaktiv. Att automatisk växellåda självklart ska ingå, oavsett vilken version du väljer. Att alla i bilen, och inte bara föraren, ska få uppleva den berömda Lexus-komforten. Det som får dig att sitta kvar i din Lexus är varjedagslyxen. Lyxen att trivas med ditt bilägande. Varje dag.

Välkommen till en ny standard.

CT 200h Business

SÅ MYCKET BIL, SÅ LITET FÖRMÅNSVÄRDE.
Det är mycket som imponerar i uppdaterade CT 200h Business: Suveränt trevliga köregenskaper, omfattande säkerhet belönad med 5 stjärnor av Euro NCAP, generösa och praktiska utrymmen plus naturligtvis den härliga känslan av äkta Lexus-lyx. För att inte tala om de siffror som är den självladdande elhybridens imponerande fördel: 136 hk med CO2-utsläpp så lågt som 93 g/km.

Pris: 257 800 kr
Förmånsvärde från: 1 458 kr/mån*
Leasingavgift från: 1 551 kr/mån*
Business Lease från: 3 264 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

IS 300h Business

Perfekt kontroll.

Lexus IS 300h Business bjuder på distinkta köregenskaper vilket ger en fin balans mellan stor körglädje och härlig komfort. Den är fylld med innovativ teknik och avancerad säkerhet. Och smart hybriddrift, vilket i IS 300h Business betyder 223 hk och CO2-utsläpp på endast 104 g/km.

Pris: 363 500 kr
Förmånsvärde från: 1 982 kr/mån*
Leasingavgift från: 2 187 kr/mån*
Business Lease från: 4 716 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

ES 300h Business

UTMANAR PÅ EN HELT NY NIVÅ
Den nya självladdande elhybriden Lexus ES 300h Business är utrustad med den fjärde generationens hybrid-system och vår mest bränsleeffektiva Lexus-motor någonsin. Dessutom är ES tystare och har bättre väghållning samtidigt som den nya exklusiva kupén erbjuder ett baksäte som har nästan lika generöst benutrymme som flaggskeppssedanen Lexus LS. Allt under 9 basbelopp.

Pris: 388 500 kr
Förmånsvärde från: 1 915 kr/mån*
Leasingavgift från: 2 338 kr/mån*
Business Lease från: 5 548 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

UX 250h Business

REDO ATT SÖKA NYA VÄGAR
Vårt skräddarsydda tjänstebilsalternativ, Lexus UX 250h Business är utrustad med fjärde generationens självladdande elhybrid-teknik och kan köra upp till 115 km/h på enbart el. Med de många innovativa säkerhetssystemen samt den låga tyngdpunkten erbjuder Lexus UX en responsiv och trygg körupplevelse. Under 7,5 basbelopp.

Pris: 339 900 kr
Förmånsvärde från: 1 776 kr/mån*
Leasingavgift från: 2 045 kr/mån*
Business Lease från: 4 534 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

NX 300h Business

Skarp och suveränt generös crossover.

Den självladdande elhybriden NX 300h är en djärvt formgiven SUV med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Dessutom är den laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning.

Pris: 398 000 kr
Förmånsvärde från: 2 015 kr/mån*
Leasingavgift från: 2 395 kr/mån*
Business Lease från: 5 402 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

RX 450h Business

Rymlig SUV med enastående komfort.

Den självladdande elhybriden RX 450h är en sofistikerad SUV med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Dessutom är den laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning.

Pris: 632 500 kr
Förmånsvärde från: 3 847 kr/mån*
Leasingavgift från: 3 769 kr/mån*
Business Lease från: 8 248 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

Kontakta oss


Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.