Från Lexus signaturgrill till den sportiga silhuetten och bakdelens kaxiga framtoning skiljer sig Lexus UX från mängden. Kupén, och dess breda vy över vägen framöver hämtar sin inspiration från det japanska arkitekturkonceptet Engawa, vars syfte är att sudda ut gränserna mellan inom- och utomhus. Resultatet för förare och passagerare är en kupé som känns lika lyxig och öppen som den är säker och komfortabel.

Teknisk Specifikation

UX 250h 0-100 km/h Hk CO2-utsläpp Bränsledekl
l/100 km
UX 250h FWD 8,5 sek 184 hk från 96-103 g/km* från 4,1-4,3
UX 250h AWD 8,7 sek 184 hk från 106-114 g/km* från 4,5-4,8

* Bränsledeklaration och CO2-värden mäts i en kontrollerad miljö på en representativ modell med europeisk standardutrustning, i enlighet med de europeiska direktiven EC 2017/1153 (ändrat i direktiven för EC 2017/1231). Var vänlig kontakta Lexus Sverige om du önskar ytterligare information. Bränsleförbrukningen och CO2-utsläppen i din egen bil kan skilja sig från de angivna värdena. Körvanor tillsammans med andra faktorer (som till exempel trafiken, vägförhållanden, bilens kondition, däckens lufttryck, bilens utrustning, antal passagerare, last etc) påverkar bilens verkliga bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Privatleasa UX

Nu kan du privatleasa en Lexus UX. Privatleasing är till för dig som vill ha möjligheten att köra en helt ny Lexus utan någon som helst förskottsbetalning. Du behöver inte heller lämna in någon inbytesbil eller göra något annat för att finansiera din Lexus.

UX 250h Business

REDO ATT SÖKA NYA VÄGAR
Vårt skräddarsydda tjänstebilsalternativ, Lexus UX 250h Business är utrustad med fjärde generationens självladdande elhybrid-teknik och kan köra upp till 115 km/h på enbart el. Med de många innovativa säkerhetssystemen samt den låga tyngdpunkten erbjuder Lexus UX en responsiv och trygg körupplevelse. Under 7,5 basbelopp.

Pris: 339 900 kr
Förmånsvärde från: 1 776 kr/mån*
Leasingavgift från: 2 045 kr/mån*
Business Lease från: 4 534 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

Körupplevelsen i fokus

Lexus UX har en stabil plattform och en låg tyngdpunkt vilket gör att körupplevelsen ligger närmare en sportsedan än en SUV. Upplevelsen förstärks med unika innovativa aerodynamiska skärmbreddare och baklyktorna som effektivt stabiliserar UX vid höga hastigheter och hård vind.

Förstklassigt hantverk

Våra hantverksmästare har skapat en lika elegant som unik miljö inuti Lexus UX genom att uteslutande använda material som håller högsta möjliga kvalitet. Exempelvis har den mjuka skinnklädseln ett perforerat mönster och inspireras även av traditionella Sashiko-sömmar.

Förbättrad prestanda

UX drivs av den fjärde generationens självladdande elhybridteknik som kombinerar klassledande bränsleeffektivitet med dynamisk prestanda.

F SPORT-design

Om du söker en mer adrenalinfylld upplevelse bakom ratten är det UX F SPORT eller F SPORT S du ska välja. Med växelväljare och ratt i perforerat skinn har vår mindre SUV en sportig karaktär medan en signaturgrill som sömlöst smälter samman med stötfångaren och gör att Lexus UX F SPORT-design är i en klass för sig.

Innovativ teknik

Den 10,3″ stora multimediaskärmen kan med hjälp av fyra aktiva videokameror sända en livesekvens i 360-format som ger föraren en klar bild över området runt Lexus UX, i fågelperspektiv. Dessutom är Lexus UX utustad med en Qi-kompatibel trådlös laddare som alltid är redo att ladda din smartphone utan att du behöver använda sladd.

Förbättrad säkerhet

Med nya Lexus Safety System + är Lexus UX utrustad med ett av de mest effektiva säkerhetssystemen hitintills. Här ingår nämligen allt från ett Aktivt krockskyddssystem med Fotgängarigenkänning, Körfilsvarning, Linjeavkännare, Aktivt helljussystem och Aktiv farthållare till Vägskyltsigenkänning.

Prislista och Broschyr

EN STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN

Intelligent design

Kontakta oss


Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.