Lexus RX

Djärva och attraktiva linjer kombineras i Lexus RX med en körupplevelse av oöverträffad komfort, kraft och framför allt lyx. Lägg även till den självladdande elhybridtekniken som gör Lexus RX till en SUV i absolut framkant. Välkommen in på en provkörning.

Teknisk Specifikation

Modell 0-100 km/h Hk CO2-utsläpp Bränsledekl
l/100 km
RX 450h 7,7 sek 313 från 132 från 5,3

Privatleasing

Nu kan du privatleasa en Lexus RX. Privatleasing är till för dig som vill ha möjligheten att köra en helt ny Lexus utan någon som helst förskottsbetalning. Du behöver inte heller lämna in någon inbytesbil eller göra något annat för att finansiera din Lexus.

RX 450h Business

Rymlig SUV med enastående komfort.

Den självladdande elhybriden RX 450h är en sofistikerad SUV med generösa och flexibla utrymmen, fina köregenskaper och härlig komfort. Dessutom är den laddad med Lexus sedvanliga premiumattribut; bland annat hög säkerhetsnivå och en rikhaltig standardutrustning.

Pris: 632 500 kr
Förmånsvärde från: 3 847 kr/mån*
Leasingavgift från: 3 769 kr/mån*
Business Lease från: 8 248 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

Lexus RX 450h L - en lyx-suv med sju säten

Vår sofistikerade lyx-SUV Lexus RX finns numera i en större variant med tre sätesrader och plats för upp till sju personer.

Genom en specialbyggd och förlängd kaross har Lexus RX 450hL gjort plats för en tredje sätesrad. Helt utan att kompromissa på den ikoniska designen och den höga elhybrid-prestandan som etablerat RX på SUV-marknaden.

RX L är, som namnet antyder, en större version av RX och har med en 110 mm längre kaross och brantare vinkel på den bakre vindrutan gjort plats för en tredje sätesrad. Mittenraden på RX L kan delas i 60/40 och genom ett smidigt reglage skjuts sätesraden framåt för att passagerare ska kunna sätta sig enklare i den bakersta raden. Och trots de två extra sätena erbjuder RX 450hL ett rymligt bagageutrymme.

Prislistor & Broschyr

Här nedan hittar du länkar till broschyr och prislistor.

Tillbehör

FÖR DIN PERSONLIGA STIL.

OCH BEHOV.

Lexus har ett rikt utbud av Originaltillbehör. En del är rena utseendeförstärkare, avsedda att sätta din egen prägel på bilen. Andra hjälper dig att göra fritiden rikare genom att enkelt lösa dina varierande transportbehov. En smart lösning är till exempel takbågarna som kan kombineras med en rad olika fästen för cyklar, takbox, surfbrädor med mera.

Fråga oss gärna så hittar vi en säker och snygg lösning med Lexus Originaltillbehör, som passar både dina personliga transportbehov och din smak.

Nya Lexus RX

Nya Lexus RX - Första intryck

Kontakta oss


Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.