MÖT LEXUS LS

Nya LS är resultatet av en kreativ resa som pågått i över fem års tid. Nu lanseras den femte generationen av vår flaggskeppssedan som kommer att förändra synen på vad en lyxsedan från Lexus är, och vad den kan göra. När LS återskapades från grunden förfinades väghållning och prestanda utan minsta avkall på den outmanade komfort och lyx som varit dess signum sedan 1989.

Teknisk Specifikation

Modell 0-100 km/h Hk CO2-utsläpp* Bränsledekl*
l/100 km
LS 500h AWD 5,5 sek 359 165 / 169 7,0 / 7,1

* Siffrorna skiljer sig beroende på utrustningsnivå och hjulstorlek. Första siffran gäller utrustningsnivå Comfort och 19″ lättmetallfälgar. Det andra värdet gäller alla andra utrustningsnivåer med 20″ lättmetallfälgar.

Multi Stage Hybrid-system

LS självladdande Multi Stage Hybrid-system kombinerar innovativ eldrift med en V6-motor på 3,5-liter. Det är bland annat den innovativa hybriddrivlinan som gör LS till en flaggskeppssedan där prestanda, smidighet, och ny teknologi är och förblir en måttstock, världen över.

Ett riktigt Omotenashi-välkomnande

LS är inspirerad av den höga japanska gästfriheten. Så snart du nuddar handtaget vaknar LS till liv och gör sig sedan ljudlöst redo att välkomna dig in i kupén genom att höja chassit samtidigt som förarsätet sänks. En procedur som gör det enklare för föraren att sätta sig bekvämt framför ratten.

Mark Levinson® Premium Surround

Kupén i LS är rekordtyst vilket är bekvämt när du ska sitta i bilen många timmar i sträck. Men som en kontrast till tystnaden har vi även inkluderat en ljudanläggning från Mark Levinson®. Systemet har förutom Quantum Logic Immersion-teknik ett effektivt ljudsystem i taket som skapar en otrolig 3D-återgivning som närmast kan liknas vid en fullskalig konsert.

Interiör skapad av våra Takumis

Handvikta origami-dörrsidor, mönstrat shimamoku-trä och accentuerande paneler i skuret glas med inspiration från Edo Kiriko är bara ett fåtal exempel på det som gör nya Lexus LS unik. Vidden av LS kompromisslösa lyx kan dock upplevas i sin helhet först då du satt dig i en av de handsydda skinnsätena och stängt den ljudisolerande dörren om dig.


28-vägs justerbara säten med Shiatsu-massage

Förare och passagerare i framsätet kan när som helst njuta av en uppfriskande Shiatsu-massage. Men LS lyx stannar inte där. Även passagerare i baksätet kan njuta av sju olika Shiatsu-massageprogram samt en extra uppvärmningsfunktion.

Prislistor & Broschyr

Här nedan hittar du länkar till broschyr och prislistor.

Tillbehör

FÖR DIN PERSONLIGA STIL.

OCH BEHOV.

Lexus har ett rikt utbud av Originaltillbehör. En del är rena utseendeförstärkare, avsedda att sätta din egen prägel på bilen. Andra hjälper dig att göra fritiden rikare genom att enkelt lösa dina varierande transportbehov. En smart lösning är till exempel takbågarna som kan kombineras med en rad olika fästen för cyklar, takbox, surfbrädor med mera.

Fråga oss gärna så hittar vi en säker och snygg lösning med Lexus Originaltillbehör, som passar både dina personliga transportbehov och din smak.

Lexus tillbehör LS

LS - Pioneering flagship sedan

LS - Hantverk

Kontakta oss


Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.