Lexus LC

När du stiger in i en LC så stiger du in i en ny värld. Lexus helt nya flaggskeppscoupé är utformad utifrån föraren och är ett resultat av en storslagen vision som blev till verklighet. När LF-LC, konceptet som LC baseras på, visades upp för världen redan 2012 möttes den av ett öronbedövande jubel. Kanske är det därför skillnaden mellan utformningen av konceptmodellen och LC inte existerar. Det gör LC till en manifestation av Lexus totala dedikation till sina ideal.

 

Lexus LC lanseras under 2017 men på grund av det begränsade antalet bilar rekommenderar vi dig som är intresserad att lägga in din förorder redan nu.

Förorder Intresseanmälan

BLIXTRANDE

LC 500h är världens första Multi Stage Hybrid. LC 500 är bestyckad med en frustande 5,0-liters V8:a. Båda ger dig blixtrande acceleration.

AERODYNAMISK

Inspirerad av konceptbilen LF-LC uppvisar LC ett aerodynamiskt yttre, testat i världens mest avancerade lufttunnel. Fronten domineras av spindelgrillen och bilens låga hållning skänker LC lika mycket uttrycksfullhet som funktion.

INTUITIV

Körställningen i LC är utformad för att möta behovet av sportig körning och intuitiv kontroll. Samma gäller hela interiören som skapats med föraren som utgångspunkt.

Teknisk Specifikation

Modell 0-100 km/h Hk CO2 -utsläpp Bränsledekl
l/100 km
LC 500 4,7 sek 477 från 263 från 11,5
LC 500h 5,0 sek 359 från 145 från 6,4
tekspec_lc

Prislistor & Förhandsbroschyr

Förhandsbroschyren innehåller preliminära siffror, var god kontakta oss för de senaste uppdateringarna.

Intresseanmälan


Förorder


Helt Nya LC 500h

LC Reklamfilm Superbowl