Lexus LC

Nya LC sätter föraren i centrum och har byggts från grunden för att svara på din individuella körstil. Vi har tagit den prisbelönta konceptbilen LF-LC och omsorgsfullt omvandlat den till en fantastisk produktionsbil. Faktum är att ett team på över 4 000 designers, ingenjörer och tekniker gemensamt har skapat en helt ny form av lyxcoupé från Lexus. En bil som med en 2+2-kupé kommer att få dig att häpna med sin sofistikerade, lyxiga, interiör och exceptionella körupplevelse.

BLIXTRANDE

LC 500h är världens första Multi Stage Hybrid. LC 500 är bestyckad med en frustande 5,0-liters V8:a. Båda ger dig blixtrande acceleration.

AERODYNAMISK

Inspirerad av konceptbilen LF-LC uppvisar LC ett aerodynamiskt yttre, testat i världens mest avancerade lufttunnel. Fronten domineras av spindelgrillen och bilens låga hållning skänker LC lika mycket uttrycksfullhet som funktion.

INTUITIV

Körställningen i LC är utformad för att möta behovet av sportig körning och intuitiv kontroll. Samma gäller hela interiören som skapats med föraren som utgångspunkt.

Teknisk Specifikation

Modell 0-100 km/h Hk CO2 -utsläpp Bränsledekl
l/100 km
LC 500 4,7 sek 477 från 269* från 11,5
LC 500h 5,0 sek 359 från 152* från 6,4
* Estimerade värden
tekspec_lc

Prislistor & Förhandsbroschyr

Välkommen till LC, Lexus nya lyxcoupé. Med djär v design, upplyftande prestanda och japanskt Takumi-hantverk i skön förening. I broschyren nedan vill vi förbereda dig inför mötet med nya LC och hjälpa dig att välja rätt.

Helt Nya LC 500h

LC Reklamfilm Superbowl