REDO FÖR EN NY VÄRLD

Med sin provokativa framtoning bryter nya Lexus ES 300h normen för vad du kan förvänta dig av en sedan. Med det senaste uttrycket av Lexus djärva formspråk, är ES lägre, bredare och framför allt mer strömlinjeformad. När du möter ES ser du direkt den coupéliknande siluetten medan interiören känns extra rymlig och erbjuder komfort och hantverksskicklighet i klass med en lyxsedan. 

Teknisk Specifikation

ES 300h 0-100 km/h Hk CO2-utsläpp Bränsledekl
l/100 km
ES 300h 8,9 sek 223 från 100 g/km från 4,4 l/100km

Privatleasa ES

Nu kan du privatleasa en Lexus ES. Privatleasing är till för dig som vill ha möjligheten att köra en helt ny Lexus utan någon som helst förskottsbetalning. Du behöver inte heller lämna in någon inbytesbil eller göra något annat för att finansiera din Lexus.

ES 300h Business

UTMANAR PÅ EN HELT NY NIVÅ
Den nya självladdande elhybriden Lexus ES 300h Business är utrustad med den fjärde generationens hybrid-system och vår mest bränsleeffektiva Lexus-motor någonsin. Dessutom är ES tystare och har bättre väghållning samtidigt som den nya exklusiva kupén erbjuder ett baksäte som har nästan lika generöst benutrymme som flaggskeppssedanen Lexus LS. Allt under 9 basbelopp.

Pris: 388 500 kr
Förmånsvärde från: 1 915 kr/mån*
Leasingavgift från: 2 338 kr/mån*
Business Lease från: 5 548 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

Ny djärv design

Tack vare sitt banbrytande chassi kan Lexus ES visa upp en elegant siluett, bred kaross och låg tyngdpunkt. Dessutom har denna sedan en smidig coupéliknande form samtidigt som ES erbjuder generöst benutrymme och har gott om plats för alla passagerare.

Detaljerat hantverk

Våra hantverksmästare Takumi övervakar produktionen och ser till att ES detaljrikedom håller en hög nivå. Från sömmarna till den skarpa och vackra inläggen i F-aluminium som är inspirerade av slipningen av ett japanska svärdet kallat ”hadori”.

Lexus självladdande elhybrid

När du kör i stadstrafiken kopplar den självladdande elhybrid-tekniken över till EV-läget (Electric Vehicle) vilket innebär att ES har en utsläppsnivå som är lika med noll. Den fjärde generationen av Lexus självladdande elhybrid-teknik ger ES effektiv prestanda som är sömlöst sammankopplad med en exceptionell bränsleförbrukning.

Innovativ teknologi

Vindrutedisplayen och körlägersväljaren som är strategiskt placerad vid ratten hos Lexus ES gör tillsammans att föraren kan koncentrera sig på vägen, och inget annat. Medan avancerad HMI (Human Machine Interface) kombinerar förstklassig design med en intuitiv skärm.

Femstjärning säkerhet

Oavsett var du är på väg är nya Lexus ES den säkraste premiumsedanen som någonsin testats av Euro NCAP där den fick ett prestigefyllt 5-stjärnigt betyg. Alla modeller är utrustade med den senaste versionen av Lexus Safety System + och omfamnar avancerad teknik som hjälper till att förhindra tre av de vanligaste olyckorna: kollisioner bakifrån, körfältsavvikelser och kollisioner med fotgängare.

F-SPORT design

Upptäck två nya färgval, AVS som standard, fram och bak-fjädring, bakre spoiler, 19” lättmetallfälgar, F SPORT grill, aluminium-inlägg och sportpedaler.

Prislistor & Broschyr

Möt nya ES

Kontakta oss


Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.