Lexus CT

Från 249.900 kr


Den senaste versionen av CT 200h bjuder på ett lite fräckare yttre i kombination med avancerade fullhybrid-prestanda. Det betyder bränsleeffektivitet och ännu lägre CO2-utsläpp, från endast 82 g/km vid blandad körning. En kombination av en innovativ 1,8-liters bensinmotor, en högeffektiv elmotor och ett avancerat kompakt batteri arbetar tillsammans som en enhet och ger en sammanlagd effekt på 136 hk.

När Lexus först blev utsedd till märket med Sveriges mest nöjda bilägare var CT 200h en viktig del i framgången. I det getingbo som allmänt kallas Golf-klassen, var CT-ägarna också allra mest nöjda med sitt bilval.

CT 200h är också en av de allra säkraste bilarna i sitt segment. Euro NCAP gav den maxbetyget fem stjärnor och försäkringsbolaget Folksam utsåg den till den säkraste bilen med de lägsta utsläppen av de fossilbränsledrivna bilarna i klassen. Välkommen på en provkörning, vi tror att även du kommer att bli imponerad.


StillMadeinJapan

Strävan efter perfektion driver oss.

Ingenting är perfekt. Men strävan efter perfektion, eller ”Kaizen”, är vad som driver oss på Lexus Stockholm • Malmö. Från Lexus produktionsgolv i Japan till känslan du får när du stiger in i en av våra bilsalonger för första gången. Allt är genomtänkt. Allt drivs av strävan efter perfektion.
Sveriges nöjdaste bilägare förväntar sig inget mindre.


Lexus Recensioner

Lexus CT kundrecension #39, Peter – Malmö

"Vi skaffade oss en ny Lexus CT 200h f-sport ultrasonic blue -12. Har nu kört den i 2 veckor och kan bara konstatera att denna bil är den absolut skönaste och snyggaste bil vi kört! F-sport paketet och färgen på bilen är ju bara så snygg! Har kört Audi dom senaste 6 åren och dom är ju hästlängder bakom vår Lexus i komfort och kvalitet! Ett stort tack till Kaiser bil i Malmö och Linnea som försäljare, bättre mottagande och service går inte att få!"

Lexus - The Power Of h

THE POWER OF h

Dagens Lexus Hybrid Drive är resultatet av över 15 års hybridinnovationer och hybridledarskap. Att tekniken hör framtiden till bekräftas av alla de biltillverkare som nu börjar få ut sina första hybridmodeller. Under tiden ökar antalet Lexus Hybrid Drive på vägarna, nu är de fler än 750 000 runt om i världen!


Teknisk specifikation

Modell 0-100 km/h Hk CO2-utsläpp Bränsledekl
l/100 km
CT 200h 10,3 sek 136 från 82 från 3,6
CT_silhuett14

Privatleasing

Nu kan du för första gången privatleasa en Lexus CT 200h. Privatleasing är till för dig som vill ha möjligheten att köra en helt ny Lexus utan någon som helst förskottsbetalning. Du behöver inte heller lämna in någon inbytesbil eller göra något annat för att finansiera din Lexus.

PRIVATLEASA EN CT 200h.

Från 3 615 kr/månad* kan du nu privatleasa den smidiga och kompakta Lexus CT 200h. Från 3 861 kr/månad* kan du privatleasa en CT 200h Comfort. Om du är ute efter något med ett lite sportigare utseende kan du just nu, för samma förmånliga pris, privatleasa nya utrustningsnivån CT 200h Sport. Kontakta en av våra produktspecialister för att få veta mer om erbjudandet!

*Lexus Financial Services: Privatleasing inkl. service, månadskostnad baserad på 36 månader, 4 500 mil, garanterat restvärde, rörlig ränta per nov-15. Övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Som tillägg går det att inkludera Lexus Bilförsäkring för 341 kr/mån.

CT_50_Sport

Tjänstebil

Så mycket bil, så litet förmånsvärde.

Det är mycket som imponerar i CT 200h Business: Suveränt trevliga köregenskaper, säkerhet belönad med 5 stjärnor med råge av Euro NCAP, generösa och praktiska utrymmen plus naturligtvis den härliga känslan av Lexus-lyx. För att inte tala om de siffror som är fullhybridens imponerande fördel: 136 hk med CO2-utsläpp så lågt som 88 g/km! CT 200h Business fortsätter imponera med ett företagsnetto på 245 700 kr (värde 18 500 kr).

LEXUS CT 200h BUSINESS

Företagsnetto: 245 700 kr (Ordinarie pris 264 200 kr)

Tillval, Lexus Navigation: 8 900 kr

Tillval, metalliclack: 7 500 kr

Tillval, parkeringssensorer bak: 3 900 kr

Tillval, parkeringssensorer fram och bak: 7 800 kr

Tillval, skinnklädsel: 16 100 kr

Tillval, teknik-paket: 24 200 kr

Förmånsvärde från: 1 408 kr/mån

Leasingavgift från: 1 478 kr/mån

 • Hybrid
 • 136 hk
 • Bränsledeklaration 3,8 l/100 km
 • CO2-utsläpp 88 g/km
 • NOx-utsläpp 5,1 mg/km
 • Energideklaration A
 • Miljöbilsklassad
 • Under 6 basbelopp

Beräknat förmånsvärde netto är baserat på 50% marginalskatt. Leasingavgiften är exklusive moms och beräknad på 30% särskild leasingavgift och 50% restvärde efter 36 månader. Uppläggnings- och aviavgift tillkommer. Erbjudandet gäller enbart juridisk person och kan ej kombineras med ramavtal eller andra rabatter/erbjudanden. Finansieringsförslag via Lexus Financial Services. Detta är endast ett exempel på vad en månadskostnad kan bli vid angivna parametrar. Rörlig ränta baserat på Stibor 90 dagar per 1 oktober 2015.

Vi hjälper gärna till att, i samarbete med Lexus Financial Services, skräddarsy ett finansieringsförslag för just dig och ditt företag.

50_CT200hBusiness

Prislista & Broschyr

Här nedan hittar du länkar till broschyr och prislista.

Modellbild_LexusCTmy16

Finansiering

Lexus CT 200h från 249.900:-
Förmånsvärde: netto vid 50% marginalskatt 1.350 kr/månad.
Privatleasing från: 3.615 kr/månad.*

Vi hjälper dig gärna med en skräddarsydd finansiering. Oavsett om du är privat- eller företagskund kan vi tillsammans med Lexus Financial Services ta fram en bra lösning: privatleasing, fördelslån, billån eller prenumeration för privatkunder, samt leasing, fördelslån eller prenumeration för företag. En klar fördel om du väljer att finansiera via Lexus Stockholm • Malmö och Lexus Financial Service är att du då också får möjlighet att teckna en förmånlig försäkring med sänkt självrisk ned till 3 000 kr.

PRIVATLEASING: HUR DET FUNGERAR.

Du hyr din Lexus i 24 eller 36 månader. Leasingavgiften är konstant under avtalsperioden och avgörs av modell, extrautrustning och hur många mil du förväntas köra på ett år. Det enda som kan påverka avgiften är eventuella ränteförändringar eller ändrad körsträcka. Service ingår i leasingavgiften.

När avtalsperioden är över så lämnas bilen tillbaka, inklusive all extra utrustning. Så länge som bilen återlämnas i gott skick utan slitage utöver det vanliga tillkommer inga extra kostnader.

*Lexus Financial Services: Privatleasing inkl. service, månadskostnad baserad på 36 månader, 4 500 mil, garanterat restvärde, rörlig ränta per nov-15. Övermil och skador utöver normalt slitage debiteras vid återlämning av bilen. Som tillägg går det att inkludera Lexus Bilförsäkring för 341 kr/mån.

Lexus_Finansiering_CT

Tillbehör

FÖR DIN PERSONLIGA STIL.

OCH BEHOV.

Lexus har ett rikt utbud av Originaltillbehör. En del är rena utseendeförstärkare, avsedda att sätta din egen prägel på bilen. Andra hjälper dig att göra fritiden rikare genom att enkelt lösa dina varierande transportbehov. En smart lösning är till exempel takbågarna som kan kombineras med en rad olika fästen för cyklar, takbox, surfbräder med mera.

Fråga oss gärna så hittar vi en säker och snygg lösning med Lexus Originaltillbehör, som passar både dina personliga transportbehov och din smak.

Lexus_tillbehor_CT

Kundrecensioner

Läs gärna vad Lexus-ägarna tycker innan du bestämmer dig.

Som första bilmärke på den europeiska marknaden har Lexus gjort det möjligt för sina kunder att enkelt och helt osminkat berätta exakt vad de tycker om sina bilupplevelser. På lexus.se finns recensionerna samlade. Titta gärna in där och läs vad de har att säga.

Lexus Recensioner

Lexus Hybrid Drive

Dagens Lexus Hybrid Drive är resultatet av över 15 års hybridinnovationer och hybridledarskap. Att tekniken hör framtiden till bekräftas av alla de biltillverkare som nu börjar få ut sina första hybridmodeller. Under tiden ökar antalet Lexus Hybrid Drive på vägarna, nu är de fler än 750 000 runt om i världen!

På den svenska marknaden finns nu sex Lexus-modeller med fullhybriddrift: premiumkompakten CT 200h, sportiga IS 300h, crossovern NX 300h, premiumsedanen GS 300h och prestandasedanen GS 450h, premiumcrossovern RX 450h och flaggskeppet LS 600h. Den klimatsmarta crossovern NX 300h är det senaste tillskottet i modellprogrammet. Alla Lexus hybrider levererar fenomenal bränsleekonomi och låga utsläpp kombinerat med imponerande prestanda.


Quote_MikaelBäck

Mikael Bäck, Ansvarig Eftermarknad – Lexus Stockholm Norr

"Vårt engagemang bromsar inte efter att du köpt din Lexus, det snarare accelererar."

Hitta till oss

Lexus_Malmo-Karta
Lexus_Stockholm_Soder-Karta
Lexus_Stockholm_Norr-Karta

Välj din anläggning:

 • Lexus Malmö
 • Djurhagegatan 17, 213 76 Malmö
 • Telefon: 040-29 42 70
 • Öppettider Försäljning
 • Vardagar: 9-18
 • Lördagar: 11-15
 • Eller när du har tid. Ring oss!
 • Öppettider Verkstad
 • Vardagar: 8-17
 • Lexus Stockholm Söder
 • Bolmensvägen 51, 120 50 Årsta
 • Telefon: 08-501 610 00
 • Öppettider Försäljning
 • Vardagar: 10-18
 • Lördagar: 11-15
 • Eller när du har tid. Ring oss!
 • Öppettider Verkstad
 • Vardagar: 7-17
 • Lexus Stockholm Norr
 • Ytterbyvägen 14-18, 183 30 Täby
 • Box 2123, 183 02 Täby
 • Telefon: 08-501 610 00
 • Öppettider Försäljning
 • Vardagar: 10-18
 • Lördagar: 11-15
 • Eller när du har tid. Ring oss!
 • Öppettider Verkstad
 • Vardagar: 7-17

Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.


Boka personlig visning

Vi kan berätta om Lexus komfort, prestanda, kvalitet och säkerhet i all oändlighet. Men den rätta känslan får du först bakom ratten. För att göra det så enkelt för dig (gäller inom ca 8 mil från våra försäljningsställen i Stockholm respektive Malmö) som möjligt att uppleva Lexus i lugn och ro, så kommer vi gärna till dig för en personlig demonstration och provtur. Fyll bara i formulärets alla fält, så återkommer vi snarast med en bekräftelse.


Intresseanmälan


Kontakta oss


CT 200h reklamfilm

CT 200h


Vill du veta mer?

På lexus.se kan du läsa mycket mer om bilen. Du är naturligtvis också alltid välkommen att ta kontakt med oss om du har några frågor eller boka en provkörning och upplev bilen på egen hand.