Lexus CT

När du kör uppdaterade CT upplever du lyxen som bara en Lexus kan erbjuda. Allt noggrant paketerat i en kompakt bil laddad med vår självladdande elhybridteknik – med ett lågt CO2-utsläpp från bara 82 g/km. I EV (Electric Vehicle)-läget kan du dessutom nå ditt mål utan att förbruka en droppe bensin. Dessutom behöver Lexus självladdande elhybrider aldrig laddas med sladd.Kompakt

CT 200h är skapad för att du så smidigt som möjligt ska kunna röra dig på vägarna. Utan att göra avkall på säkerhet i världsklass. Eller bagageutrymme.

Lyxig

Tystnad i kupén. Automatisk växellåda som standard. Sladdlös, sömlös uppladdning. CT 200h ger dig den typen av lyx som bara en Lexus kan erbjuda.

Klimatsmart

Den klimatsmarta fullhybridtekniken Lexus Hybrid Drive ger dig CO2-utsläpp från blygsamma 82 g/km. Och en miljöbilsklassad Lexus.

Teknisk Specifikation

Modell 0-100 km/h Hk CO2-utsläpp Bränsledekl
l/100 km
CT 200h 10,3 sek 136 från 93 från 3,6

Privatleasa CT

Nu kan du privatleasa en Lexus CT. Privatleasing är till för dig som vill ha möjligheten att köra en helt ny Lexus utan någon som helst förskottsbetalning. Du behöver inte heller lämna in någon inbytesbil eller göra något annat för att finansiera din Lexus.

CT 200h Business

SÅ MYCKET BIL, SÅ LITET FÖRMÅNSVÄRDE.
Det är mycket som imponerar i uppdaterade CT 200h Business: Suveränt trevliga köregenskaper, omfattande säkerhet belönad med 5 stjärnor av Euro NCAP, generösa och praktiska utrymmen plus naturligtvis den härliga känslan av äkta Lexus-lyx. För att inte tala om de siffror som är den självladdande elhybridens imponerande fördel: 136 hk med CO2-utsläpp så lågt som 93 g/km.

Pris: 257 800 kr
Förmånsvärde från: 1 458 kr/mån*
Leasingavgift från: 1 551 kr/mån*
Business Lease från: 3 264 kr/mån*
*Se separat produktblad för fullständiga prisuppgifter och villkor.

Prislista & Broschyr

Här nedan hittar du länkar till broschyr och prislista.

Tillbehör

FÖR DIN PERSONLIGA STIL.

OCH BEHOV.

Lexus har ett rikt utbud av Originaltillbehör. En del är rena utseendeförstärkare, avsedda att sätta din egen prägel på bilen. Andra hjälper dig att göra fritiden rikare genom att enkelt lösa dina varierande transportbehov. En smart lösning är till exempel takbågarna som kan kombineras med en rad olika fästen för cyklar, takbox, surfbräder med mera.

Fråga oss gärna så hittar vi en säker och snygg lösning med Lexus Originaltillbehör, som passar både dina personliga transportbehov och din smak.

Lexus Hybrid Drive

Dagens Lexus Hybrid Drive är resultatet av över 15 års hybridinnovationer och hybridledarskap. Att tekniken hör framtiden till bekräftas av alla de biltillverkare som nu börjar få ut sina första hybridmodeller. Under tiden ökar antalet Lexus Hybrid Drive på vägarna, nu är de fler än 1 000 000 runt om i världen!

På den svenska marknaden finns nu sju Lexus-modeller med fullhybriddrift: premiumkompakten CT 200h, sportiga IS 300h, crossovern NX 300h, premiumsedanen GS 300h och prestandasedanen GS 450h, premium-SUV:en RX 450h, hybridcoupén RC 300h och flaggskeppet LS 600h. Världens första premiumcoupé med hybriddrivlina, RC 300h är det senaste tillskottet i modellprogrammet. Alla Lexus hybrider levererar fenomenal bränsleekonomi och låga utsläpp kombinerat med imponerande prestanda.

CT 200h

CT 200h

Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.


Kontakta oss