Välkommen till Lexus Stockholm Söder

På Smista Allé 30 i Segeltorp, hittar du vår nybyggda anläggning i toppmoderna lokaler. Vi erbjuder nybils- och begagnatförsäljning samt service- och skadebesiktning inför skadereparation.

Hit är du alltid välkommen att prata Lexus ta reda på vad som gör Lexus till bilmärket med Sveriges mest nöjda ägare. Vill du provköra en speciell modell rekommenderar vi att du slår en signal först och bokar in en tid, så att vi kan ta hand om dig på ett sätt som du och bilen förtjänar.

Varmt välkommen.

Lexus Stockholm Söder

  • Lexus Stockholm Söder
  • Smista Allé 30, 141 74 Segeltorp
  • Telefon: 010-497 63 50
  • Öppettider Försäljning
  • Vardagar: 10-18
  • Lördagar: 11-15
  • Eller när du har tid. Ring oss!
  • Öppettider Verkstad
  • Vardagar: 7-17

Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.


Boka personlig visning

Vi kan berätta om Lexus komfort, prestanda, kvalitet och säkerhet i all oändlighet. Men den rätta känslan får du först bakom ratten. För att göra det så enkelt för dig (gäller inom ca 8 mil från våra försäljningsställen i Stockholm respektive Malmö) som möjligt att uppleva Lexus i lugn och ro, så kommer vi gärna till dig för en personlig demonstration och provtur. Fyll bara i formulärets alla fält, så återkommer vi snarast med en bekräftelse.


Boka service


Boka tid skadecenter

Skulle din Lexus få en plåt-, glas-, plast- eller lackskada så rekommenderar vi att du först kontaktar ditt försäkringsbolag och anmäler skadan. Därefter bokar du en tid för skadebesiktning hos en av våra anläggningar i Stockholm med hjälp av formuläret nedan. Läs mer om stegen i ett skadeärende, och vårt skadecenter här.


Kontakta oss


Byta däck/Däckhotell

Däckhotell är en smidig lösning där vi förvarar sommarhjulen under vintern och tvärtom. Innan halkan är här försöker vi dessutom alltid kontakta de av våra kunder som utnyttjar däckhotellet, för att komma överens om en tid som passar för däckbyte.

Maya Tomitaka Olsson, Produktspecialist – Lexus Stockholm Söder

”Jag tycker att det är väldigt viktigt att få nöjda kunder och därför har jag alltid velat jobba på ett företag där man bryr sig om sina kunder. Och Lexus bryr sig verkligen. Lexus har ju också Sveriges nöjdaste bilägare enligt AutoIndex. Inte bara när det gäller själva bilen, utan också när det gäller verkstads- och köpupplevelse.”

4.8 / 5

Lexus Stockholm Söder

Lexus Stockholm • Malmö använder sig av recensionsverktyget Reco. Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt besök. Om du redan har besökt en av våra bilsalonger är du naturligtvis välkommen att skriva din alldeles egna recension, helt ocensurerat.


5 / 5

2019-02-14 - gurra sa recenserar

"Utmärkt bemötande. Erik Hjorth var otroligt kundorienterad och gjorde jätte bra jobb. Hjälpsam, positiv och proffsig...."

5 / 5

2018-12-01 - Erik O recenserar

"Vi var inne med min frus Lexus för en reparation. Grymt bra bemötande och hantering. Aldrig kul att åka till verkstaden ..."

Försäljning

Eftermarknad

Administration

Skadecenter