VÄLKOMMEN TILL LEXUS STOCKHOLM SKADECENTER

För att förbättra servicen för våra kunder har vi investerat i ett helt nytt Skadecenter, där vi är certifierade att hantera lack-, plåt-, glas- samt plastskador. Anläggningen uppfyller Lexus alla höga krav på skadehantering, miljöhänsyn och arbetsplatsmiljö och är det enda Lexus-auktoriserade skadecentret i Sverige.


Skadecenter

  • Lexus Stockholm Norr
  • Ytterbyvägen 14-18, Täby
  • Box 2123, 183 02 Täby
  • Telefon: 010-497 63 50
  • Öppettider Skadecenter
  • Vardagar: 7-17
  • Stängt 16/7 – 7/8

Råkat ut för en skada?

Skulle din Lexus få en plåt-, glas-, plast- eller lackskada så rekommenderar vi att du först kontaktar ditt försäkringsbolag och anmäler skadan. Därefter bokar du en tid för skadebesiktning hos en av våra anläggningar i Stockholm med hjälp av vårt formulär.

Har din bil råkat ut för stöld, skadegörelse eller parkeringsskada måste du göra en polisanmälan och skadebesiktning hos oss. Till höger finner du länkar till de vanligaste försäkringsbolagen samt Polisen.

Vill du veta mer om hur vår process går till är du välkommen att ta del av stegen i ett skadeärende nedan.

STEG 1

Ring ditt försäkringsbolag och anmäl skadan. I samband med anmälan får du ett nummer för din skadeanmälan som du sen kommer att behöva när du bokar tid hos oss.

STEG 2

Boka tid hos oss på Lexus Stockholm för skadebesiktning. För att göra det lätt för dig har vi ett formulär här nedan som du kan använda för att boka.

STEG 3

Vi genomför en skadebesiktning på den av våra anläggningar i Stockholm du valt i din bokning. Önskas hyrbil meddelar du det på plats.

STEG 4

Efter skadebesiktningen bokar vi in en ny tid för att åtgärda skadan på vårt Skadecenter i Täby. Nu beställer vi även de nödvändiga reservdelarna för åtgärden. Vid inlämningen av din bil för åtgärd meddelas en preliminär tid då vårt arbete är klart och du kan hämta din Lexus.

STEG 5

Du plockar upp din reparerade och nytvättade Lexus på bilsalongen i Täby!

Boka tid skadecenter

Skulle din Lexus få en plåt-, glas-, plast- eller lackskada så rekommenderar vi att du först kontaktar ditt försäkringsbolag och anmäler skadan. Därefter bokar du en tid för skadebesiktning hos en av våra anläggningar i Stockholm med hjälp av formuläret nedan. Läs mer om stegen i ett skadeärende, och vårt skadecenter här.


Skadecenter