Välkommen till Lexus Stockholm Norr

Vi finns på Ytterbyvägen i Täby, alldeles vid E18. Här huserar vi i moderna lokaler med gott om plats för såväl nybils- som begagnatförsäljning, serviceverkstad samt Sveriges första Lexus-auktoriserade Skadecenter för lack-, plåt-, glas- och plastskador.

Du är alltid varmt välkommen att komma förbi och prata Lexus och ett bekymmersfritt bilägande. Vill du provköra en speciell modell kan det vara klokt att slå en signal först och boka in en tid, så att vi kan ta hand om dig på ett sätt som du och bilen förtjänar.

Varmt välkommen.

Lexus Stockholm Norr

  • Lexus Stockholm Norr
  • Ytterbyvägen 14-18, 183 30 Täby
  • Box 2123, 183 02 Täby
  • Telefon: 010-497 63 50
  • Öppettider Försäljning
  • Vardagar: 10-18
  • Lördagar: 11-15
  • Eller när du har tid. Ring oss!
  • Öppettider Verkstad/Skadecenter
  • Vardagar: 7-17

Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.


Boka personlig visning

Vi kan berätta om Lexus komfort, prestanda, kvalitet och säkerhet i all oändlighet. Men den rätta känslan får du först bakom ratten. För att göra det så enkelt för dig (gäller inom ca 8 mil från våra försäljningsställen i Stockholm respektive Malmö) som möjligt att uppleva Lexus i lugn och ro, så kommer vi gärna till dig för en personlig demonstration och provtur. Fyll bara i formulärets alla fält, så återkommer vi snarast med en bekräftelse.


Boka service


Boka tid skadecenter

Skulle din Lexus få en plåt-, glas-, plast- eller lackskada så rekommenderar vi att du först kontaktar ditt försäkringsbolag och anmäler skadan. Därefter bokar du en tid för skadebesiktning hos en av våra anläggningar i Stockholm med hjälp av formuläret nedan. Läs mer om stegen i ett skadeärende, och vårt skadecenter här.


Kontakta oss


Lexus/Kaiser Bil Skadecenter

Skadecenter Lexus Stockholm

För att förbättra servicen för våra kunder har vi investerat i ett helt nytt Skadecenter, där vi är certifierade att hantera lack-, plåt-, glas- samt plastskador. Anläggningen uppfyller Lexus alla höga krav på skadehantering, miljöhänsyn och arbetsplatsmiljö och är det enda Lexus-auktoriserade i Sverige.

4.8 / 5

Lexus Stockholm Norr

Lexus Stockholm • Malmö använder sig av recensionsverktyget Reco. Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt besök. Om du redan har besökt en av våra bilsalonger är du naturligtvis välkommen att skriva din alldeles egna recension, helt ocensurerat.


5 / 5

2018-06-11 - Persson J recenserar

"Vi köpte en Lexus 450H. Som vanligt lyckas Martin kombinera ett vänligt bemötande med ett tydligt professionellt ledarsk..."

5 / 5

2018-06-07 - Lars N recenserar

"Har köpt en Lexus RX 450h. Bemötandet av Eivor Gustafsson Söderberg var förnämligt, proffsigt och mycket kunnig på områ..."

Försäljning

Eftermarknad

Administration

Skadecenter