Välkommen till Lexus Malmö

I Malmö finns vi på Djurhagegatan 17, nära trafikplats Fredriksberg. I de toppmoderna lokalerna finns nybils- och begagnatförsäljning samt en serviceverkstad.

Hit är du alltid välkommen att prata Lexus och ta reda på vad som gör Lexus till bilmärket med Sveriges mest nöjda ägare. Vill du provköra en speciell modell rekommenderar vi att du slår en signal först och bokar in en tid, så att vi kan ta hand om dig på ett sätt som du och bilen förtjänar.

Varmt välkommen.

Lexus Malmö

  • Lexus Malmö
  • Djurhagegatan 17, 213 76 Malmö
  • Telefon: 010-497 97 80
  • Öppettider Försäljning
  • Vardagar: 9-18
  • Lördagar: 11-15
  • Eller när du har tid. Ring oss!
  • Öppettider Verkstad
  • Vardagar: 8-17

Boka provkörning

Du är naturligtvis alltid välkommen in för att bekanta dig närmare med Lexus. Men för att vi ska kunna ge dig den bästa servicen rekommenderar vi att du fyller i formuläret och bestämmer tid för en provkörning. Vi återkommer med en bekräftelse inom kort. Varmt välkommen.


Boka personlig visning

Vi kan berätta om Lexus komfort, prestanda, kvalitet och säkerhet i all oändlighet. Men den rätta känslan får du först bakom ratten. För att göra det så enkelt för dig (gäller inom ca 8 mil från våra försäljningsställen i Stockholm respektive Malmö) som möjligt att uppleva Lexus i lugn och ro, så kommer vi gärna till dig för en personlig demonstration och provtur. Fyll bara i formulärets alla fält, så återkommer vi snarast med en bekräftelse.


Boka service


Kontakta oss


Lexus Service

Vi tar kontakt med dig när vi bedömer att det är dags för den regelmässiga servicen. Men du är naturligtvis alltid välkommen att själv kontakta oss om du har något problem med bilen. Här kan du beställa tid. Har du svårt att hämta eller lämna bilen försöker vi givetvis hitta en smidig lösning.

4.8 / 5

Lexus Malmö

Lexus Stockholm • Malmö använder sig av recensionsverktyget Reco. Genom Reco kan du läsa om andras upplevelser hos oss innan ditt besök. Om du redan har besökt en av våra bilsalonger är du naturligtvis välkommen att skriva din alldeles egna recension, helt ocensurerat.


5 / 5

2018-06-07 - Mile P recenserar

"Jag köpte en Lexus NX300. Jag bleve bemött på det bästa tänkbara sättet från första kontakten med Lexus i Malmö till aff..."

5 / 5

2018-06-06 - Karin G recenserar

"Som trogen Mercedes kund valde jag att inför byta till en ny bil att kolla in NX300h. Utmärkt mottagande av Mattias samt..."

Försäljning

Eftermarknad

Administration