Kommande modeller

Här kan du läsa om modeller som kommer att komma till Sverige.

Lexus LC 500h - 0 till 100 på under fem sekunder

En ny typ av hybrid har äntrat scenen. Med det helt nya Multi Stage Hybrid-systemet är LC 500h en hybrid som gör 0-100 på under fem sekunder. Den är skapad för dig som vill ha höga prestanda och samtidigt kunna köra en Lexus med låg bränsleförbrukning. En ny era har påbörjats.
Kommer till Sverige sommaren 2017.

LC 500 - Nästa generations flaggskepp

Vissa ser på konceptmodeller som utopier. Inte Lexus. För Lexus är vision lika med verklighet. LC 500 är resultatet den visionen. År 2012 visades för första gången det som skulle bli Lexus LC 500 upp som konceptmodell. Nu vet vi att den kommer. Utan avskalning, precis som den var ämnad att vara. Med en urstark V8:a under huven.
Kommer till Sverige sommaren 2017.

NYA LEXUS LS - VISIONÄR TEKNIK OCH KOMPROMISSLÖS KOMFORT

Nya Lexus LS, den femte generationen, gjorde världsdebut i januari med LS 500 på Detroit Motor Show 2017 och hybridversionen LS 500h på bilmässan i Genève i mars 2017. Nya LS är längre, lägre och bredare än någonsin. Med visionär teknik, makalös komfort och näst intill gränslös lyx kommer Nya LS definiera den ultimata premiumupplevelsen. Nya LS 500h kommer till Sverige i december 2017. Är du intresserad? Anmäl ditt intresse nedan.

Intresseanmälan


Kontakta oss


Förorder


Konceptbilar

Här kan du läsa om Lexus konceptmodeller och innovationer.

Lexus UX - Följ med till framtiden

Den 29:e september 2016, på Paris Motor Show, så visade Lexus för första gången upp sin allra senaste konceptmodell. Modellen kallas UX och är en vass crossover som skapades på Lexus European Design Center. Med urban design, innovativ lyx och hypermodern teknik utgör Lexus UX en konceptmodell som ger dig en försmak på framtiden.

LF-FC - Högteknologisk, progressiv lyx

Konceptmodellen LF-FC står för framtidens Lexus: Progressiv, futuristisk teknik och aggressivt eleganta linjer smälter samman med en ultrabekväm interiör och klädsel i semianilin-skinn. LF-FC förmedlar Lexus vision. Och vision är något vi vet att Lexus brukar göra verklighet av.

Lexus Kinetic Seat Concept

På Paris Motor Show den 29:e september 2016 visade Lexus upp sin senaste innovation – det superbekväma bilsätet* Lexus Kinetic Seat Concept! Med ett syntetiskt nät anpassar sig stolen efter förarens sittställning och form för maximal bekvämlighet och ergonomi.

*Notera att konceptet är just ett koncept, och att det inte i nuläget finns i några av Lexus modeller eller konceptbilar.