Kommande modeller

Här kan du läsa om modeller som kommer att komma till Sverige.

NU INTRODUCERAR VI NYA ES

I sex generationer har ES visat vägen in i framtiden och nu är det dags för den sjunde generationen av ES att utmana på en helt ny nivå.

En helt ny sedan med skarp prestanda, ett klassledande säkerhetssystem och en hög nivå av hantverksskicklighet kommer introduceras i Sverige under våren 2019.

I januari 2019 lanseras den självladdande elhybriden ES 300h i Sverige för första gången någonsin.

EN STJÄRNA HAR TÄNTS VID HORISONTEN

Helt nya Lexus UX utmanar allt som du tidigare upplevt i bilvärlden. Med sin djärva design och sofistikerade prestanda tar denna helt nya Lexus med dig på en resa in i framtiden.

I höst erbjuder vi en exklusiv förhandsvisning av bilen på våra anläggningar i Stockholm.

• Smista 15-18/11
• Täby 19-22/11 (ca 14.00 den 22/11)

Välkommen in till oss!

Intresseanmälan


Kontakta oss


Förorder


Konceptbilar

Här kan du läsa om Lexus konceptmodeller och innovationer.

Lexus UX - Följ med till framtiden

Den 29:e september 2016, på Paris Motor Show, så visade Lexus för första gången upp sin allra senaste konceptmodell. Modellen kallas UX och är en vass crossover som skapades på Lexus European Design Center. Med urban design, innovativ lyx och hypermodern teknik utgör Lexus UX en konceptmodell som ger dig en försmak på framtiden.

LF-FC - Högteknologisk, progressiv lyx

Konceptmodellen LF-FC står för framtidens Lexus: Progressiv, futuristisk teknik och aggressivt eleganta linjer smälter samman med en ultrabekväm interiör och klädsel i semianilin-skinn. LF-FC förmedlar Lexus vision. Och vision är något vi vet att Lexus brukar göra verklighet av.

Lexus Kinetic Seat Concept

På Paris Motor Show den 29:e september 2016 visade Lexus upp sin senaste innovation – det superbekväma bilsätet* Lexus Kinetic Seat Concept! Med ett syntetiskt nät anpassar sig stolen efter förarens sittställning och form för maximal bekvämlighet och ergonomi.

*Notera att konceptet är just ett koncept, och att det inte i nuläget finns i några av Lexus modeller eller konceptbilar.