Aktuellt

Ny chans att se helt nya Lexus LC

6 april 2017
Det har undgått få att Lexus snart kommer att lansera sin kanske snyggaste och mest omtalade modell någonsin: Nya Lexus LC. Inför lanseringen kommer LC besöka oss i Stockholm en sista gång, den här gången i form av LC 500 med sin rytande V8:a.

Ta chansen och se bilen alla talar om på nära håll hos oss på Lexus Stockholm Söder, Smista Allé 30 följande dagar:

  • Måndag 10/4 – kl 14-18
  • Tisdag 11/4 – kl 10-18
  • Onsdag 12/4 – kl 10-18
  • Torsdag 13/4 – kl 10-12

Lexus Stockholm Söder flyttar!

31 januari 2017
Sedan 2016 har vi på Lexus Stockholm arbetat med att uppföra en ny bilsalong i Smista. Nu är den äntligen klar! Det innebär att vi från och med den 4 februari 2017 stänger bilsalongen i Årsta för att, från och med måndagen den 6 februari, öppna upp Lexus Stockholm Söders nya bilsalong på Smista Allé 30 i Segeltorp.

Den nya bilsalongen är byggd efter Lexus nya koncept för anläggningar och utgör en ny standard för kundmottagande. Du kommer märka skillnaden!

Missa inte våra flytterbjudanden och NX 300h Nordic Edition-kampanjen.

Varmt välkommen!

VÄRLDSPREMIÄR AV NYA LS 500!

9 januari 2017
Ordet premiumsedan fick en ny definition när Nya Lexus LS 500 presenterades på bilmässan i Detroit 2017. Är du intresserad kan du redan nu göra en intresseanmälan.

FLAGGSKEPPSCOUPÉN MED NÄSTA GENERATIONS HYBRIDSYSTEM

4 januari 2017
Lexus nya lyxiga flaggskeppscoupé LC, som signalerar början på en ny era för Lexus förhandsvisas på vår anläggning i Täby följande datum:

  • Fredag 13/1 – kl 10-18
  • Lördag 14/1 – kl 11-15

Varmt välkommen till oss på Ytterbyvägen 14-18 i Täby!

NY ANLÄGGNING I SMISTA

30 oktober 2016
Det är inte bara Lexus Stockholm Norr som får en uppgradering. Lexus Stockholm Söder kommer att flytta från den nuvarande anläggningen i Årsta till en nybyggd bilsalong i Smista! Med samma standard som den uppgraderade Täby-anläggningen kommer nya Lexus Stockholm Söder att erbjuda en kundfokuserad upplevelse. Den nya anläggningen i Smista kommer att stå klar under våren 2017.

Fram till den nya anläggningen är klar kommer försäljningen naturligtvis att pågå som vanligt i vår bilsalong i Årsta.

LEXUS STOCKHOLM NORR: UPPGRADERAT!

3 oktober 2016
Med Lexus nya formspråk som utgångspunkt har vi under sommaren utfört en stor renovering och uppgradering av Lexus Stockholm Norr, i Täby.

Bland annat kommer du upptäcka att vi har förbättrat vår private consultation area, eftermarknadsavdelning samt vår lounge. Vi kan helt enkelt utlova en alldeles ny upplevelse när du nästa gång besöker oss på Ytterbyvägen 14-18 i Täby, Stockholm!

LEXUS NYA KONCEPTBIL UX

29 september 2016
På Paris Motor Show 2016 visade Lexus för första gången upp sin allra senaste konceptmodell. Modellen kallas UX och är en vass crossover som skapades på Lexus European Design Center. Med urban design, innovativ lyx och hypermodern teknik utgör Lexus UX en konceptmodell som ger dig en försmak på framtiden.

EN SEGER DEDIKERAD TILL OMOTENASHI

17 maj 2016
Utmärkt service är förutsättningslös. Den är konstant och den är till för att förutse behov, inte åtgärda dem i efterhand. Utmärkt service ska gälla alla, oavsett om man besöker oss för första eller för tionde gången. I Japan går den här typen av tänk under namnet Omotenashi. På Lexus Stockholm • Malmö kallar vi det vår filosofi. Och vi tror att det är tack vare Omotenashi som Lexus, för femte året i rad, har korats till märket med Sveriges mest nöjda bilägare av den stora undersökningen AutoIndex.

FRÅN EN TILL EN MILJON!

12 april 2016
2005 kom den första Lexus-hybriden. Nu har vi passerat gränsen för över en miljon sålda premiumhybrider från Lexus, världen över! Den miljonte premiumhybriden var en NX 300h som levererades till en glad Lexus-ägare i Milano.

LC 500h MED NÄSTA GENERATIONS HYBRIDSYSTEM

16 februari 2016
Strax efter världspremiären på LC 500 med V8-motor premiärvisas LC 500h på Genève Motor Show. Den har världens första Multi Stage Hybrid-system – nästa generations hybriddrivlina som är specialkonstruerad för prestanda.
Tillsammans representerar LC 500 och LC 500h en ny era för Lexus, där teknisk expertis i världsklass går hand i hand med kompromisslös design för att ge en lyxig flaggskeppscoupé.

VÄRLDSPREMIÄR FÖR HELT NYA LEXUS LC 500

11 januari 2016
LC 500 är frukten av ett utökat och intimare samarbete mellan Lexus design- och konstruktionsteam. Resultatet är en lyxig flaggskeppscoupé, som signalerar början på en ny era. LC 500 är en tydlig fingervisning om Lexus framtida riktning och är ett utmärkt exempel på vårt fortsatt starka engagemang i design, prestanda och hantverksmässig bilbyggarkonst.
Från visionärt koncept till en spännande verklighet. LC 500 delar proportionerna, den visuella dynamiken och många av de viktigaste designelementen med LF-LC, den konceptbil som är den stora inspirationen bakom LC. Den aerodynamiska formen med sina sensuellt svepande linjer, flytande taklinje och låga, breda hållning förenar funktion och prestanda med passionerad formgivning.


Den kraftfulla eleganten har anlänt!

12 december 2015
Lyckan kommer sällan ensam. Nu har vi även fått in Lexus förarfokuserade tvådörrarskupé RC 300h till våra bilsalonger i Täby och Malmö. Till Årsta kommer RC i början av nästa vecka. Kom och hälsa på oss om du vill inspektera den kraftfulla eleganten i egen person!


Privatleasa en Lexus!

12 november 2015
För första gången någonsin kan du privatleasa en Lexus CT 200h i alla dess utföranden. Detta inkluderar nya utrustningsnivån CT 200h Sport som just nu erbjuds till extra fördelaktiga villkor!
När du privatleasar en Lexus ingår alltid service och det finns dessutom möjlighet att lägga till bilförsäkring.


Stöd människor på flykt.

10 september 2015
Att se är att se. Att ge är att hjälpa. Därför har vi på Lexus Stockholm • Malmö bestämt oss för att bidra med en insats till Röda Korset och deras kamp för att stödja människor på flykt.

#‎jagdelar‬#‎videlar‬#‎vihjälper‬


NYA RX - NU KOMMER ORIGINALET I SIN FJÄRDE GENERATION.

RX är bilen som skapade ett helt nytt segment, den lyxiga crossovern. När den nu kommer i sin fjärde generation flyttar den återigen fram positionerna. Lanseringen sker strax efter årsskiftet. Helt nya RX kommer med två motoralternativ: som hybrid (RX 450h) eller med turboladdad bensinmotor (RX 200t). Vidare kombinerar nya RX ett rejält uppdaterat yttre med ett betydligt lyxigare inre, ökad säkerhet och ännu trevligare köregenskaper. Jämfört med den nuvarande generationen är nya RX lite längre, lite bredare och har lite längre axelavstånd. Sammantaget innebär det ännu bättre innerutrymmen, framför allt för baksätespassagerarna.

Förhandsvisning

Helt nya RX kommer, med sina vassa linjer och lyxiga interiör, till Sverige för en förhandsvisning hos oss på Lexus Stockholm • Malmö följande datum:

Lexus Stockholm Norr, Täby

Den 11 september kl 15.00-19.00 (anmälan innan krävs, se nedan).

Den 12 september kl 11.00-15.00 (allmän förhandsvisning, anmälan krävs ej).

Om du vill gå på förhandsvisningen den 11 september, var god anmäl dig i förväg genom att skicka ett mail till malin.olsson@lexusstockholm.se eller ring 08-501 610 04.

Lexus Malmö

Den 19 september kl 11.00-15.00.

Välkommen!


Vi byter ägare!

11 juni 2015
Idag har det blivit officiellt att Kaiser Bil Grupp byter ägare. Som ny ägare står koncernen Bilia – en mycket erfaren aktör inom bilbranschen.

Styrelseordförande på Kaiser Bil, Crister Kaiser kommenterar:
”Kaiser Bil får i Bilia en utmärkt ägare som kan garantera en fortsatt positiv utveckling för såväl kunder som personal”.

Kaiser Bil


Tack alla Lexus-ägare!

19 maj 2015
För fjärde året i rad har Vi Bilägare och Loyalty Groups stora undersökning AutoIndex kommit fram till att Lexus har Sveriges mest nöjda bilägare. Det är en bedrift som inga andra bilmärken någonsin tidigare har mäktat med. Och inte nog med det: Lexus vann dessutom samtliga fyra delmoment.

Så tack. Tack till alla er Lexus-ägare: Den här segern är för er!


Däckbytardagar

19 mars 2015
Snart är sommaren här. Och när det snart är sommar är det dags att byta till sommardäck. Vi på Kaiser Bil bjuder härmed in dig till däckbytardagar hos oss i Stockholm och Malmö. Sista däckbytardagen är den 24 april.


Har du också väntat på en ”t”?

17 mars 2015
Lexus första turbo någonsin, NX 200t, är äntligen här! Vårt första exemplar av den nya japanska premiumcrossovern står hos oss på Kaiser Bil i Täby. Så om du liksom vi har väntat länge på en turbo, varför inte komma in på en provkörning?


Lexus bryter ny mark med LF-SA.

3 mars 2015
LF-SA är Lexus senaste, ultrakompakta koncept. Formen visar upp Lexus fortsatta passion för banbrytande designspråk. Konceptbilen visades upp för första gången på Geneva Motor Show 2015.

Vad tycker ni?


Euro NCAP utser Lexus NX till 5-stjärnig segrare!

21 januari 2015
I dagarna avslöjade det europeiska krocksäkerhetsinstitutet Euro NCAP resultaten i 2014 års krocktester. I kategorin ”Alternativa drivmedel” (hybrid- och elbilar) tog Lexus NX 300h segern, före bland andra Tesla Model S!


Kommande F-modell avslöjad!

9 januari 2015
Nu har de första bilderna på Lexus nya prestandamodell GS F släppts.
Fantastiskt läcker, inte sant?

GS F blir den andra i Lexus uppsättning av högprestandabilar tillsammans med RC F.


RC F redo att sluta cirkeln.

2 januari 2015
2014 års första nyhet stavades RC F. 2015 kommer inte starta sämre. Vi sluter därför cirkeln genom att berätta att vi precis fått in vår allra första demobil till vår anläggning i Täby. Du är välkommen in till oss i Täby för en första titt på Lexus senaste prestandakupé redan idag, den 2 januari. Vi har öppet som vanligt, mellan kl 10.00-18.00.


Kaiser Bil sponsrar ELLE-galan 2015!

11 december 2014
Som ett led i kampen för modern, banbrytande design avslöjar vi nu stolt att vi på Kaiser Bil sponsrar ELLE-galan 2015! ELLE-galan, som av många kallas årets modefest, äger rum den 16 januari på Grand Hôtel i Stockholm.


Lexus nya premiumcrossover NX 300h lanserad!

Oktober 2014
Lexus efterlängtade NX 300h lanserades i oktober 2014. Man kan lugnt säga att premiumcrossovern, med sina skarpa linjer och djärva design, har tagits emot mycket väl. Ta gärna en titt på vår film från en av våra förhandsvisningar om du vill få reda på mer om Lexus senaste premiumhybrid!


Prestandabilen RC F.

14 januari 2014
Med ett F i modellnamnet är det lätt att bli exalterad över Lexus kommande prestandamodell. Med det uttalade målet att vara en bil som fokuserar på föraren visar RC F upp aggressiva linjer och en djärv front med den distinkta spindelgrillen. De breda däcken, kraftiga luftintagen och en riklig mängd kolfiber vittnar om vilken typ av fordon RC F är. Då har vi inte ens nämnt bakvingen som höjs eller sänks beroende på hastigheten du färdas i. Allt för maximal stabilitet.

Och den lär behövas. RC F har nämligen Lexus starkaste V8:a någonsin. En motor om 5 liter som levererar över 450 hk.

Interiören återspeglar de yttre attributen med en utpräglad, förarfokuserad cockpitkänsla.

RC F väntas komma till senhösten.

Lexus RC F


Lexus konceptbil LF-NX

Konceptbilen LF-NX.

10 september 2013
Det har länge ryktats om en lite mindre crossover från Lexus. Är det här kanske den? Den nya konceptbilen heter i alla fall LF-NX och har, som synes, en minst sagt kraftfull design. Lacken heter i ”Brushed Metal Silver” och den gör att karossen känns som fräst ur ett stycke solid metall. Interiören är tydligt förarorienterad med touchkontroller och pekskärm. Och under huven sitter en nyutvecklad version av Lexus Hybrid Drive, speciellt utformad för en SUV.


Nr 1! För andra året i rad!

7 maj 2013
I fjol var Lexus för första gången inkluderat när Vi Bilägares AutoIndex presenterades. Undersökningen som omfattade 26 bilmärken syftar till att kora märket med Sveriges mest nöjda ägare. Lexus vann direkt. När årets undersökning presenterades den 7 maj 2013 visade det sig att historien upprepats. Lexus vann igen! Dessutom med ett starkare grepp om titeln.

För oss på Kaiser Bil känns det naturligt extra roligt att Lexus vann alla fyra delmoment som värderas i undersökningen, inklusive ”verkstad” och ”köpupplevelse”. Ett varmt tack till alla Kaiser Bil-kunder som varit med och röstat fram Lexus i AutoIndex. Det sporrar oss bara att försöka bli ännu lite bättre.

AutoIndex 2103