Ägarförmåner

Ditt Lexus-ägande ska vara så bekymmersfritt som möjligt. Därför kan du till exempel räkna med att vi kontaktar dig inför varje servicetillfälle. Som kund hos oss kan du dessutom förvänta dig fri lånebil vid service. Och att vi tvättar din Lexus både ut- och invändigt efter servicen. Och mycket mer.

Kanske är det därför Lexus har haft Sveriges mest nöjda bilägare. Sex år i rad.

Service

Vi tar kontakt med dig när vi bedömer att det är dags för den regelmässiga servicen. Men du är naturligtvis alltid välkommen att själv kontakta oss om du har något problem med bilen. Boka en tid hos oss via länken nedan. Har du svårt att hämta eller lämna bilen försöker vi givetvis hitta en smidig lösning.

Skadecenter Lexus Stockholm

För att förbättra servicen för våra kunder har vi investerat i ett helt nytt Skadecenter, där vi är certifierade att hantera lack-, plåt-, glas- samt plastskador. Anläggningen uppfyller Lexus alla höga krav på skadehantering, miljöhänsyn och arbetsplatsmiljö och är det enda Lexus-auktoriserade i Sverige.

Byta däck/Däckhotell

Däckhotell är en smidig lösning där vi förvarar sommarhjulen under vintern och tvärtom. Innan halkan är här försöker vi dessutom alltid kontakta de av våra kunder som utnyttjar däckhotellet, för att komma överens om en tid som passar för däckbyte.

Hybridhälsokontroll

Hybridsystemet i din Lexus omfattas av en garanti på 5 år eller 10 000 mil, vilket som först inträffar. När du servar din Lexus-hybrid hos oss på Lexus Stockholm • Malmö genomför vi, utöver den vanliga servicen, även en hybridhälsokontroll som förlänger garantitiden på hybridsystemet med ett år/1 500 mil per tillfälle tills dess att bilen är 10 år.

Reservdelar

Vi använder endast Lexus originaldelar. De är byggda på samma fabriker som byggde din Lexus. Dämed kan du förvänta dig extremt låga toleranser, gedigna material, och hög precision. Originaldelar håller längre – och blir därför ofta billigare i det långa loppet.